Ferrari Expolit 456 FR

Een dubbelzijdig beprintbare frontlit banner met een matte en een glanzende zijde. Beide kanten kunnen bedrukt worden, waardoor dit product geschikt is voor alle soorten promotie op evenementen, zoals spandoeken, wanddecoratie, billboards en nog veel meer. De gepatenteerde Précontraint technologie houdt de PVC doeken gedurende het gehele productieproces onder spanning en voorkomt daardoor opkrullen aan de zijkanten. Ferrari Expolit 456 FR heeft een gewicht van 500gr/m² en voldoet aan brandklasse M2/B1.

Download hier de technische specificaties

Download hier het brandveiligheidscertificaat

 

Smart-Up PET 285

Een roll-up kan heel geschikt en kwalitatief hoogstaand zijn voor herhaald gebruik, of budgetvriendelijker voor eenmalig gebruik.

Polyester (pet) is het meest hoogwaardig en zeer resistent. We vinden er producten zoals Synaps van Agfa, die enkel UV bedrukt kunnen worden, maar ook een uitgebreid assortiment Kernow Hydrosol-producten met een volledig ondoorschijnend resultaat. De Jetdisplay PET-PVC is een ‘sandwich’ van beide materialen. Het is een pet-laag die aan beide zijden bedekt is met een pvc-laag die een zeer mooi resultaat geeft bij bedrukking. De pet-laag geeft het product stabiliteit.