Over ons

Bosmanreklame

Uw “Full Service”reklamebedrijf welke al meer dan 40 jaar actief is in Groningen en ver daar buiten.

Heeft u behoefte aan verzorgde belettering voor uw bedrijf? Wij bieden met ons uitgebreide assortiment veel oplossingen voor alle soorten reklame en signing. Sinds 1970 zijn wij gespecialiseerd in reklame en signing voor heel wat bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Door onze jaren lange ervaring en jong bloed binnen de organisatie zijn wij in staat u een perfect product te leveren. Wij ontwerpen, produceren en monteren alles in eigen beheer.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Van ontwerp tot montage: wij verzorgen alles tot in de puntjes om de perfectie na te streven die u zoekt. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is, wij maken een ontwerp dat past binnen uw budget.

Uiteraard gaan wij ook mee met onze tijd. Waar vroeger alles meestal met de hand gemaakt werd, maken wij nu gebruik van computergestuurde plotters, lasermachines en geautomatiseerde printers. Dit vertaalt zich in producten van kwalitatief hoog niveau, gemaakt in onze eigen studio en binnen de afgesproken richtlijnen van onze klanten. Wij houden onze vinger aan de pols in onze branche en investeren in efficiëntere apparatuur om u tijd en geld te besparen.

Wij werken nauw samen met ervaren specialisten op verschillende vakgebieden zoals de constructeur, de neonglasblazer, de monteur en de verschillende leveranciers om een top product af te leveren.

Of het nu gaat om een eenvoudige plaktekst of een zeer exclusieve neonreklame, overal wordt de zelfde energie en creativiteit ingestopt.

Wij garanderen een goed advies en staan dan ook voor 100% achter ons met zorg geleverde product!

Onze  voorstellen zijn geheel vrijblijvend zodat wij kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor ieder budget is er wel een oplossing!

Werkwijze

Wij ontwikkelen klantspecifieke oplossingen vanuit een standaard pakket. Ambitieus als we zijn, leggen we de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van ons werk. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, is onze werkwijze wél standaard. Zo zijn de projecten overzichtelijk en voor alle betrokkenen te volgen. Gebruikersvriendelijker en transparanter kunnen we niet zijn!

Analyse
Wij hebben een luisterend oor voor onze klanten. Op uitnodiging komen wij graag langs om uw wensen in kaart te brengen.

Advies
Wij denken mee! Niet alleen het simpel uitvoeren van uw wensen maar ook het adviseren er van doen wij graag. Want onze specialisme is volkomend vrijblijvend

Uitvoering
Ook voor en tijdens de uitvoering luisteren wij graag naar uw wensen. Door jaren lang ervaring zal voor een uitvoering niets in de weg staan.

Nazorg
Analyseren, adviseren en het uitvoeren hoort bij een standaard proces, maar natuurlijk de nazorg ook. Voor vragen of problemen kunt u altijd terug komen zonder enige moeite.