Bewegwijzering

 

 

 

Laat Bosman Reklame uw routing verzorgen

U krijgt steeds weer de vraag waar die ene afdeling is binnen uw bedrijf? Bosman Reklame voorziet heldere en verzorgde bewegwijzering bordjes om uw bezoekers en klanten in de juiste richting te sturen. Wij voorzien uw bedrijf van deur, plafond- of wandbordjes, consolezuilen en meer.

Echt vakmanschap door jaren ervaring

Wij ontwerpen, produceren en installeren al jarenlang gespecialiseerde routeborden in alle soorten en maten. Wij kiezen steevast voor hoge kwaliteit dankzij ons ervaren team en geavanceerde apparatuur. Op uw verzoek komen wij langs om alle benodigde routing op te nemen, en het kostenplaatje te berekenen.

U bepaalt de functie, wij zorgen voor het design. Samen komen we tot een besluit omtrent de hoeveelheid en de plaatsing van de routingbordjes. Al heeft u maar behoefte aan enkele bordjes, aarzel niet en contacteer ons. We hebben ervaring met verschillende bedrijven, scholen, kantoren en overheidsinstellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor verlichte routing zodat ook in het donker alles duidelijk blijft.

 

Dorborden

Dorborden zijn er in verschillende maten en uitvoeringenen zeer geschikt om een routing aan te geven op het bedrijfsterrein

Routing

Bewegwijzering binnen wordt vaak uitgevoerd met bewegwijzeringsborden, zowel tegen een wand gemonteerd als hangend aan het plafond. Maar ook zuilen en letterteksten tegen muren zien we veelvuldig terug. Ook snijteksten uit folie op ramen of gladde wanden zijn een uitstekende mogelijkheid voor bewegwijzering.

Reclameborden

Uw reclamebord is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij vervaardigen reclameborden uit kwalitatief hoogwaardige materialen met zowel losse folie letters als full colour prints in elk gewenst formaat. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor advies en productie van uw reclamebord.

 

Zuilen

Zuilen zijn leverbaar in verlichte en onverlichte uitvoeringen. In standaardmaten maar ook als maatwerk. Met full color prints of met snijfolie teksten. In witte uitvoeringen, in RAL kleur gespoten of in de populaire aluminium uitvoering.a.