Glasfolie

 

 

 

Glasfolie

Omdat ieder kantoor of bedrijf zijn eigen problematiek heeft zijn er een hele reeks films ontwikkeld met verschillende specifieke privacy en/of zonwerende eigenschappen.

Om te bepalen welke folie aan uw specifieke eisen voldoet komen wij met onze glasfolie leverancier bij u langs om te bepalen welke folie voor u het optimale effect garandeert

 

Montage

De montage van de zonwerende en/of privacy folie gebeurt door de applicatiedienst van onze folie leverancier, deze medewerkers hebben naast ervaring in het aanbrengen ook het juiste equipment. Zij brengen de folie uitsluitend aan als de temperatuur van de ondergrond tussen de 5 en 25 graden Celsius is. Na ongeveer een maand is de optimale hechting bereikt en is de folie volkomen gladgetrokken.

Reinigen

De sterke polyesterfilm is goed bestand tegen reinigen. Het beste schoonmaakmiddel is schoon water met een scheut huishoud azijn. De beste gereedschappen: een schone spons en zeem. Pas op voor zandkorrels en oude verharde rubbertrekkers! Ook andere scherpe gereedschappen kunnen beschadigingen veroorzaken. Scherpe schoonmaakchemicalien worden ontraden.

 

Ook behoort het tot de mogelijkheid om een “plakproef” uit te voeren van bijvoorbeeld 1 of 2 ramen om te zien of de kleur en/of privacy aan uw eisen voldoet.