Gevelreklame

 

 

 

Gevelreklame

Reklame op uw gevel zorgt voor de eerste kennismaking voor klanten en potentiële klanten met uw bedrijf. De presentatie van uw bedrijf op uw gevel is de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen en deze eerste indruk kunt u maar een keer maken. Het zien is letterlijk gezien worden. Daarom is het van groot belang goed na te denken over welke gevelreklame past bij uw bedrijf en huisstijl.

Wij maken gevelreklame in alle maten en vormen. Hierbij kunt u denken aan gevelletters, borden, lichtbakken of een frame met doeken. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing voor u gevelreklame.

Wij werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een professionele montage.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren in een eventueel vergunning traject.

Lichtbakken

Om een bedrijfspand een eigen identiteit te geven plaatsen wij de bedrijfsnaam door middel van een lichtbak tegen de gevel. Lichtbakken kunnen in verschillende vormen en uitvoeringen gemaakt worden. Uitvoeringen in aluminium softlineprofiel (afgeronde hoeken) of in strak profiel. De fondplaten kunnen in acrylaat of slagvast lexan (vandaalbestendig) geleverd worden.

Neon

Een van de oudste vormen van lichtreklame is wel neon. De hoge lichtopbrengst, de lange levensduur en de vrijheid van de vorm, maken neon tot het ideale middel om een naam te projekteren. De vakkennis die neon vereist heeft Bosmanreklame ruimschoots voor handen, zodat u kunt rekenen op een veilige en goed werkende installatie.

Voor de ingang van uw bedrijfspand kan een verlichte zuil worden geplaatst, die aan uw volledige wensen kunnen voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve zuilen in verschillende vormen en maten.

Led reklame

LED’s ( Light Emitting Diodes ) zijn de revolutie in de verlichtingswereld en bieden veel voordelen ten opzichte van de traditionele verlichtingsbronnen zoals neon-verlichting.

Belangrijke voordelen zijn onder andere:

  • Te gebruiken in kleine letters
  • Lange levensduur
  • Lage onderhoudskosten
  • Zeer gering stroomverbruik
  • Hoge efficiency

Milieuvoordelen: LED’s bevatten geen kwik & geen infrarood- of uv-straling.

 

 

Gevelbelettering

Meer info

Lichtbakken

Meer info

Neonreklame

Meer info

Ledreklame

Meer info